Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

for the broken ones..

Livet är en plåga som ingen förstår
Man blir lämnad sviken med kvarstående sår

Ensamheten är där följd av alla tårar
Bli aldrig kär, för kärleken bara sårar

Mitt hjärta är fullt av kvävda skrik
Och allt inom mig vill komma ut, men jag får panik

Livet skulle vara värt att leva utan alla dessa plågor
Jag var dum och brände mig på kärlekens svekfulla lågor

Man kan älska någon mer med hela sitt hjärta
Men det slutar alltid med en olidlig smärta

Kärlekens tomma löften är inte att lita på
När du blir sårad kom inte gråtande till mig då

För jag vet hur det är när någon tar dig bara som lek
När allt känns hopplöst och ditt hjärta bara känner svek

Tro mig bli aldrig kär det är bäst så
Lita på på mig, ditt hjärta kommer bestå hel då.....




Fri vers av Aram
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-15 11:33



Bookmark and Share


    Anonym skrivare
"Kärlekens tomma löften är inte att lita på,
när du blir sårad kom inte gråtande till mig då."

mäktigt!!!!!!!
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Aram
Aram