Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

15/2-09 <3

När mitt liv var som mörkast och ingen kunde förstå
Så kom du in och alltid blev ljusare då
Din kärlek gör mig lycklig i dessa sorgliga dar
Mitt liv har en mening nu och olyckan finns ej kvar
Jag har suttit länge nu och tänkt på dig
Hur lycklig jag jag blir när du är med mig
Mitt hjärta dunkar snabbt i hiskelig fart
Jag har funnit min ängel, äntligen ser jag klart
Livet är bättre och ljusare än förut
Jag hoppas det blir jag och du till slut
Din kärlek är för mig ett under
Som lyfter upp mig ur sorgliga stunder
Stunder jag sitter ensam och tänker
På alla sorgliga minnen som sänker
Sänker mig djupt ner i mitt mörker
Där sitter jag ensam och söker
Jag säker en ängel som måste rädda mig nu
Men jag har hittat henne och den ängeln är du

baby i love you!!!!!




Fri vers av Aram
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-15 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aram
Aram