Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AAAAAAARHH!!!!!!

Vi ser på när andra skadar sig alltjämt
Vi skrattar åt det och tar det som ett skämt
Vi lever i lyx och överflöd på denna del av vår jord
Vi struntar i folk som ber oss med lidande ord
Vi ser hur de lider i deras vulgaritet
Att hjälpa de borde bli vår högsta prioritet
Men vi skiter i allt och alla
Och låter världen brinna och falla
Moder jord försöker skrika ut
Att kärlek övervinner allt till slut
Men visar vi kärlek till de behövande
Eller ser vi på de nedlåtande
Mänskligheten har svikit denna planet
När ingen gör något fastän alla vet
Människor vet att de måste agera
Men ingen vill göra något fastän de vill mera
Alla vill förändra men ingen vill börja
Men när världen brinner är ni först där för att sörja
Ni döljer er bakom masker och visar falska tårar
Ni äcklar mig och ger mig kalla kårar
Ni kallar er själva för visa och kärleksfulla
Men ni är falska och era huvuden borde rulla!




Fri vers av Aram
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-15 12:58



Bookmark and Share


    Anonym skrivare
destruktivt tänkande om man nu inte gör något åt det..
2009-02-15

  Ulf Popeno
Känner så väl igen fustrationen. Aningslösheten, okunnigheten, ointresset.

Ignorance is a world conspiracy
2009-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Aram
Aram