Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Its my darkness

Jag är omsluten av ett mörker

Ett mörker som inte försvinner

Jag letar ständigt efter ett ljus att gripa tag i

Men ljuset har lämnat mig

Den har lämnat mig och allt jag har kvar är mitt mörker

Ett tomt och kärlekslöst mörker

Ett mörker som väntar

Väntar på att fyllas upp av ditt ljus

En olidlig väntan som aldrig tar slut






Fri vers av Aram
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-20 13:09



Bookmark and Share


    Anonym skrivare
gör något åt det mörkret,
vi sitter dagligen och klagar över våra inre smärtor
när det är vi själva som fött dom
vi kunde kontrollerat oss själva
tvingat oss att vara starka
men så svaga som vi egentligen är
lyssnade vi på våra hjärtor

vad ska du göra åt ditt mörker?
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Aram
Aram