Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar längtan


Vill sova nära havet med

ett varmt täcke av sand

där havet doftar himmelskt gott


En blandad känsla av

ömhet, värme och kärlek

Solen skiner ovanför mig


Ljudet av fiskmåsarna och

de blåa vågorna ekar

i mitt huvud...vilken känsla




Fri vers av Roula O
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-15 15:14



Bookmark and Share


    FinnRaggarn
Ja vem har inte det, då tar jag ner cabben ,motorn ekar i mitt huvud...vilken känsla ,Tack
2009-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O