Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dessa dogmer...


Alla dessa dogmer
sätter munkavle


människan

Vill inte att folk ska tänka
själv
Vill helst
inte ha debatt

Önskar människor i fållor
och att
gå i led

Jag säger:
Fy för den
lede




Övriga genrer av Anders Nordlander VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-15 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP