Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några önskningar till Gud, vår skapare


Gud jag önskar mig


Du gav mig en bukett med vilda önskningar

Bad mig önska mig allt jag ville och lite till


Allt jag önskade mig var…

Att det skulle bli fred på jorden

Att alla skulle känna sig lika värda

Att alla skulle få tillgång till näring

Att kärlek och glädje skulle finnas i luften


Du smekte kärlek

över min kind

och sade till mig…

Det Skall Bli…









Fri vers av Roula O
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-15 23:00



Bookmark and Share


    FinnRaggarn
Du gav mig en raggarbil med vilda sköningar. Tack för önskningen.
2009-02-16

  Eaglemountains VIP
För Gud är ingenting omöjligt ......
2009-02-16

  Fredrik Stillesjö
Hej Roula O!

Ja, nog behövs en sådan förvissning för att man skall orka... Hälsar Fredrik
2009-02-16

  "Dempa"
Omsorgsfulla underbara....

Vackert!
2009-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O