Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja är Inne i en stor process och det gör ont


SÅRBARHETENS KAPPA

 

 

Sårbarhetens kappa

Den föll av

Den ligger kvar

Den får ligga där

Så länge

För jag slickar mina sår

Några sår läker

Andra sår är öppna och varar

Behöver inga plåster

Jag behöver få läka




Fri vers av Fånga dagen
Läst 226 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-15 23:10



Bookmark and Share


  Hans Christian
Stark text som berör!
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen