Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tips

är det inte bättre att skriva så folk förstår
än att andvända
ett

epitet???




Övriga genrer av Anders Nordlander VIP
Läst 13 gånger
Publicerad 2009-02-15 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP