Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måndagsskrap


Nyhetsdikt måndagen den 16 februari

Kallt och solsken i Norrland, i övrig mest molnigt grått

under helgen vi en pricksäker Sköna Helena har fått

med ny lag européer kvicksilver i lamporna tänder

och nu används Google för att förutsäga sjukdomstrender

© YM Bohman -09




Fri vers av Njord
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-16 08:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant att "bläddra" bland rubrikerna i din morgonpoesi.. vissa får mig att läsa vidare...
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER