Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att födas till liv


En vandrande skönhet

spred sin värme över mig

Ansiktet fridfullt likt änglarna

Det långa håret likt havets vågor

Det vackra leendet strålade likt regnbågen

Den härliga doften likt blomman gardenia

I denna ögonblick smektes jag till liv

En välskapad liten flicka vid namnet…




Fri vers av Roula O
Läst 179 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-16 12:36



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Välskapad och vacker tjej, som skriver underbart vacker poesi.....
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O