Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lalalala .


Du stinker alkoholist och jag vill att du ska riva mig i två delar .

Du stinker rödvin , och du gråter stark öl ,
Den äckliga lukten täpper igen mina andningsvägar.
( Hela du älskling , stinker något jag kallar alkoholist . )
Få hela världen att stanna upp med dina självmordsförsök
Och hindra mig ifrån att älska dig så farligt mycket som jag gör .
Men snälla , kyss bort den hära känslan jag har inom mig ,
Känslan av att varje sekund jag får med min älskade missbrukare
Kan bli den absoluta sista . Jag vill ägna varje sekund med dig ,
Och om du försvinner har jag inget öde kvar .
Jag dör med dig älskling , även om det är det ödet jag ska följa ,
Eller om jag tar någons annans öde just då .

Dina tomma öl och vin flaskor skräpar ner hela golvet ,
Och det skriker ångest och panik när man ser ditt sovrum .
Dina sönder rivna gardiner , dina trasiga speglar och ditt röda
Alldeles överdrivna vackra torkat blod .
( Nästa gång paniken befinner sig i samma rum som dig ,
Och ångesten griper tag i dig fullständigt . )
Riv sönder mig älskling , det är mindre smärtsamt än att
Se den man älskar dö lite mer när alkoholen slutar verka .




Fri vers av Sarous
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-16 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sarous
Sarous