Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dofter av oss

ligger naken i din säng
du har nyss lämnat mig
din värme finns kvar

inlindad i ditt täcke
med huvudet på din kudde
fylld med dofter av oss

jag lutar mig ut
från sängkanten och
ser dig stå naken i köket

så härligt rufsig och vacker
och just då

älskar jag dig
till vanvett




Fri vers av Noomi
Läst 439 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-16 19:17



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Ögonblicket av vanvettskärleken i allt det rufsiga tillfullo återgiven! Härligt!!
2009-03-31

  friheten
VAcker skriven
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Noomi