Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reklamen, speciellt den filmade varianten, har genomgått en OTROLIG Utveckling ....


"Reklamens Explosiva Utveckling !"

Dagligen kan man se de mest Fantastiska Reklamfilmer ! Reklambranschen har,helt klart, köpt in En Hel Kader av Oerhört Skickliga Filmmakare ! Nyss såg jag en reklamfilm för Audi Quattro där man, Med Enorm Finess, klippt in en Störtloppsåkare mitt i biltrafiken !!!! Högkvalititativa filmsekvenser med Ypperlig Skärpa ! Humorn har, också, fått en Renässans I Reklambranschen !
Exempel är Ipren-reklamen, där man, ofta, får sig Ett Gott Skratt !
Men Nu till "Baksidan" av det hela ! Denna Högkvalitativa Reklam har ju (naturligtvis Avsiktligt !) lett till att Uppmärksamheten kring, vad det Egentligen handlar om, har försvunnit eller försvagats. Ipren, t ex, har ju en massa Biverkningar, men det får man Ingen Som Helst Information om i Reklamen ! Det är Ytlig, Glad och , ofta, Helt Ovidkommande "Information" man får sig till livs, snarare kan man tala om "Desinformation" ! Och det är detta, som OROAR , i alla fall Undertecknad . Folk köper Ipren för det verkar ju så "himla ballt", liksom ! Omedvetet tänker man så, påverkad av den Skickligt Utformade, men föga informativa reklamen !
Och Många av dem som Skapar denna Avancerade Reklam, verkar sakna den Minsta Gnutta av Samvete ! Med sina FANTASTISKA skapelser FÖRFÖR de ju (rättare sagt: FÖRLEDER !) publiken !!!! De BORDE KUNNA använda sina FENOMENALA KUNSKAPER på ett BÄTTRE SÄTT ! Men, som vanligt, är det FETA LÖNER som "DÖVAR" deras samveten !

M

____




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-16 20:10



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
PR är på gott och
ont... För att sälja
måste man ju visa
att man finns... Men
det skulle kunna göras
på ett bra sätt... Det
har Du rätt i!
2009-02-16

  Larz Gustafsson VIP
Reklam är något som jag verkligen hatar.
Den gör mig psykiskt illamående.
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska