Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en känsla, en tanke, en viskning... "Älska mig..."


Hon ler





Hon ler
då jag frågar om hennes dag...
Hon ler
och hon gör mig så svag...
Hon ler
och jag önskar henne väl...
Ty, hon ler,
och det slår mig ihjäl...

att hon tillhör nån annan,
att hon hör till nån annan...




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-17 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson