Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klotter (analys)

 

Man skulle ovarsamt
kunna tro
att det bara var

ord

stapplade
för syns skull
en mening utan
botten

men varje stavelse
var en betydande
länk

ett hjärtats
rop

från en avgrund

till
en annan




Övriga genrer av Rolfsdotter
Läst 342 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-02-17 21:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillade den här dikten mycket. Rakt på sak i sin vackra enkelhet.
2009-12-12

    ej medlem längre
Gillade den här dikten mycket. Rakt på sak i sin vackra enkelhet.
2009-12-12

  Bjarne Nordbö
Mycket kännbar. Blir sittande framför skärm tyst.
2009-03-23

  Blodros
Den här har ett djup, och det märks i hur den påverkar mig som läsare.
och djupet kan kännas i avgrunden du skriver om.
hisnande... = )
2009-03-03

  Michaela Dutius
Djup ropar till djup...sannerligen en berörande text
2009-02-25

  Margithe VIP
Bra berörande text , orden i sig har en betydelse som ger en något att begrunda och tänka på.
2009-02-23

  Fredric
avstupa huvudlöst mellan dem, kan vara underbart... Klottret var välformulerat och tankfullt...
2009-02-19

  Ronny Berk
väl skrivet om ord och meningar, hjärtans ropande som överbrygger , tycker om...
2009-02-18

  Lena Krantz VIP
Så kan det vara, från en avgrund till en annan. Ibland kan det kanske vara från ett berg till ett annat också...typ

Fin analys och men titta....där är du ju!
;o)
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter