Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå vidare med livet


Visar mig ett kärleksfullt mjukt leende
och ett lent smekande ögonkast

Ber mig blunda och försvinner i väg

Vinkar dig adjö och blir som
förlamad med gråten i halsen

Snälla kom tillbaka en sista gång
Vill sjunga för dig en vacker sång

Fann endast skatten i ditt hjärta
men det orsakade bara smärta

Gud ge mig kraften att glömma
och om honom sluta drömma




Fri vers av Roula O
Läst 193 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-18 13:50



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Starka känslor när man måste gå vidare och lämna något vackert bakom sig men inte kan och egentligen inte vill glömma.
2009-02-20

  C.Källner
Är det någon som är inne i ett kreativt stim för närvarande?
Den här var nog för komplex för min begreppsförmåga, eller för banal. Elementärt känsloladdad. Men min kommentar består i att uppmuntra det lite mer utmanande och fräscha som jag såg i en del annat du skrivit. Även om detta räcker, om man är nöjd med räcker, för att slå an en sträng.
2009-02-19

  Maria T
Fin poesi om ett
smärtsamt avsked
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O