Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No. 6


något omsvept av lakan
nedtrampad av bödlar i
kostym och trance
reses som Gud

ett smycke i berlock
runt ben och sinade skelett

ett ljusblått emblem
som måste dö innan det kan leva.




Fri vers av Execution Boy
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-18 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Execution Boy
Execution Boy