Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Lev din evighet tillsammans med mig och mina lögner.

Lev ditt liv någonstans nära mig,
För att en evighet utan en som dig
Skulle vara värre än helvetet.
Och om jag ska vara ärligt är jag
Absolut inte beredd att leva ut
Min evighet i ett helvete.

Ge mig en sanning,
Som inte svider lika
Mycket som den dära
Sanningen att jag inte
Alls kan leva utan dig.

Kyss bort lögnerna,
Och håll dig i närheten.
Jag vill veta att du finns,
Jag behöver dig.




Fri vers av Sarous
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-18 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sarous
Sarous