Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skimmer

 

i bottenlös tjärn

ord dansar viskande upp

från dolda snäckor

 




Bunden vers (Haiku) av Berit Robin Lagerholm VIP
Läst 948 gånger och applåderad av 30 personer
Utvald text
Publicerad 2009-02-18 18:19

Författaren Berit Robin Lagerholm gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Här är naturhaikun i sin 'tjärna'

Be well,
LPatrikWJ
2010-03-05

    Max Poisé
Magnifik och bomullslen, skapar en serie av bilder i min hjässa!
*bokmärkes*
2010-03-04

  Quasimodo
Fint om källan som ger och skapar, därtill en bild som smeker mina sinnen !!!
2009-09-26

  Roula O
underbart vackra och magiska ord...fin bild också...
2009-05-04

  Eline.P
En helt underbar "pärla". Grattis till stjärnan!
2009-03-10

    Bodil Sandberg
Helt underbart Berit..helt underbart!
2009-03-09

  Eaglemountains VIP
Och bilden är fenomenalt vacker, jag saknar ord ......har Du tagit den själv ..
2009-03-03

  Eaglemountains VIP
så magiskt vackert berörande .....
2009-03-03

  glittertindra
vacker ordbild du ger här... :)
2009-02-22

  Elaine.S VIP
Vilken bild!! vilka ord!! Bravo!!
2009-02-19

  Göran P Rödholm
En fantastisk bild som bakgrund till denna intagande trerading. Jag tycker det är intressant att du väljer just "snäckor" där i slutet.
2009-02-18

  Myself
fin bild som förstärker dina fina ord
2009-02-18

  Ingmar Hård VIP
Du är där igen!
2009-02-18

  vera gade VIP
"ord dansar viskande upp från dolda snäckor"- något att minnas och ta med sig till sommaren...
2009-02-18

  Måna N. Berger
Sagans viskningar ur djupen..
2009-02-18

  Eva Langrath VIP
Vacker bild och ord som skapar mystik och ro.

Eva
2009-02-18

  Fredrik P. VIP
magiskt vacker
bild och haiku.
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Berit Robin Lagerholm
Berit Robin Lagerholm VIP