Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensidig korrespondens mellan mig och de som tror sig veta (floskler för bara de pretentiösa)

Jag är en finnig tonåring i 20 årsåldern

Kunskap är inget här i världen
Jag lär inget och har på så vis inget glömt
ödmjukheten föds däri

Enfaldighet?
Pyttsan
Det är blott en framtoning
utöver det är begreppet allt annat än existensberättigande

Du måste tänka en tanke
- inte bara se den -
för att kunna bevara den

Det finns inget liv och ingen död
Det är begrepp som utformats under din borotvaro
medan verklighetens illusion får kontur
i din hittills 20 år långa frånvaro




Övriga genrer av John William
Läst 425 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-02-19 08:07



Bookmark and Share


    Melona
tycker verkligen om din berättarröst i denna, välskrivet och
tankeväckande, bra du tjugoåriga kloka människa!
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

John William
John William

Mina favoriter
Manuskript brinner inte