Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturen bringar fridfullhet


En promenad ute i värmen
där träden omfamnar med kärlek

Luften fyller naturen med nytt liv
och ögonen glittrar med ny lyster

Livet har fått en ny kraft




Fri vers av Roula O
Läst 359 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-02-19 10:58



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Vackert i fridfullhet - och livfullhet
2009-02-19

  Fredrik Stillesjö
Hej Roula O!

Dessa stunder är för mig sakrala, och tidsstilla. Gillar din dikt. Hälsar Fredrik
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O