Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han visade mig Karlavagnen

Han visade mig Karlavagnen
säger du fast du är någon annanstans nu
Inga nerver tätt tätt under huden
de är inbäddade nu,
svart & bedrägligt

Som vinthundar utan mål
Andromeda – vad gör du ikväll?

Persiennerna nerdragna
för motorvägen kör utanför
Inomhus springer hästar
& jag lutar mig mot dig

Tystar dina läppar
Andromeda – sover du gott ikväll?

Och Polstjärnan säger du
för jag vet inte hur länge länge sen
Bilarna vrålar, pulsen sjunker och slår i

Inbäddade nu
Andromeda – förlåt mig










Fri vers av isalin
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-19 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isalin