Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exit

du ser, du rör mig inte alls som innan

fingrar är som knogar

blicken bortanför än vänd emot

och något hos dig

är sandpappersträvt

luckras inte, softas inte

sticker som små lögner

du är elegant

och vill att jag förstår

och nej - det spelar ingen roll om du talar felfritt och fint

eller

om du kallar mig you fucking hoe

du förstår, det kommer bara ord av plast ut ur din mun

ur ditt hjärta ingenting

du alstar ingen värme

när du viskar, trixar, gråter, ber, när du kommer

darling

regnet faller hårt på den som känner

och lättar sedan när man går




Fri vers av isalin
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-19 03:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isalin