Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händer

Linjer i din handflata
Det kittlar säger du
och du låser din näve
och vill inte visa mig mer utav dig.

Jag gör en rörelse mot ditt hår,
mot huden med revbenen trygga där inunder,
mot nyckelben, skuldrorna där ovan.
Jag gör en rörelse som aldrig tillåts bli
Du håller mina handleder fast. Det känner jag.

Som en liten insekt, en liten vind, små klor som inte rispar till.
Du vill inte känna mig.
Linjer i din handflata
Jag ligger still.




Fri vers av isalin
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-07 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isalin