Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med närmare eftertanke.... tror inte jag håller med mig själv....


Respekt, integritet, autonomi....

 

 

Kan ingen tvinga sig på mig

trots mitt avståndstagande

hålla om mig tills mina inre skrik tystnar

tills kylan och mörkret viker av mänsklig värme

om det så tar timmar och åter timmar

dagar, nätter

Jag ber om att bli lämnad ifred

Varför lyder ni..?




Fri vers av Bellissima
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-19 15:22



Bookmark and Share


  Jojo
känner så väl igen

men så länge man är så där avståndstagande så vågar sig inte människor att närma sig, tror jag

orkar man vara lite livsbejakande så brukar andra se en på ett annat sätt

(läs Mangals senaste dikt)
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima