Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några små ord om hat x)


HAT

Jag vill inte hata
Hata är ett starkt ord
Ofta finns där en ljusare sida
Man blir inte glad av hat
Hatet tar plats inombords

Jag vill inte hata
Men jag kan inte låta bli
Jag har försökt flera gånger
Jag har vridit och vänt på dig
Hittar inte en enda liten ljus fläck
Ledsen att säga det, men jag hatar..




Övriga genrer av Anna Hägglund
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-19 17:36



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Visst är det starkt ord, men kanske det är så att för att komma vidare och få ut sig hatet så behövs kanske att du får känna denna känsla innan det går över i nästa del i "arbetet".

Fortsätt och skriv det befriar Dig mycket från sådana här känslor.

Här får du en varm kram från Mig.
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Anna Hägglund
Anna Hägglund