Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur många gånger kan man krossa någon annans hjärta....



Hur många gånger kan man krossa någon annans hjärta

innan det kommer ifatt en.


Hur många gånger kan man lappa ihop sitt eget,

efter att ha fått det uppfläkt och blottat.


Jag tror att jag har svaret.


Det är en!


Hur många gånger ska jag få äta upp det jag gjorde när jag var yngre.


Det borde vara färdigsonat nu.


Räcker det inte nu, när jag inte ens vågar att ge ens en liten del av mig själv.


Utan att känna rädslan över att bli krossad och sänkt igen.



Har tappat räkningen,


men det borde vara slut

ungefär nu.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-20 11:14



Bookmark and Share


  Björne.H
En mycket stark och bra text. Tyvärr utan svar. Ha en bra söndag.
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean