Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
. ^^


Du är mina vägbeskrivningar - Han är min privata himmel. -

Du är mina vägbeskrivningar till himmelen,
Men jag lyckas alltid att gå vilse när jag
Börjar skymta ett ljus utav lycka.
Dina ord är som trollformer och dem får
Mig att se den hära trasiga världen ur
Ett helt annat perspektiv.

Dina kyssar läker min sårad själ,
Och dem får mitt hjärta att bulta.
Åh, du vet att mitt hjärta stannade
Pågrund utav sorg för inte länge sen.

Du är mina vägbeskrivningar till
En plats du får mig att leva på
Genom att bara finnas i min närvaro.

Himmelen . – Älskling , du är
Min egna privata himmel . -




Fri vers av Sarous
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-20 11:19



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att vara någons himmel när så verkligheten tycks vara alltför plågsam och osund

En värld skakar i sina grundvalar då du öppnar din värld inför honom, den du har kär
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Sarous
Sarous