Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sommar kväll


Går långsamt längs stranden
och gnider tårna mot sanden

Njuter av vågornas vaggande ljud
som smeker mina sinnen
Bilder dyker upp av gamla minnen

Räknar sandkornen i sanden
och tittar på solnedgången

Samtidigt som jag andas in friheten





Fri vers av Roula O
Läst 231 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-02-20 11:54



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"Njuter av vågornas vaggande ljud
som smeker mina sinnen
Bilder dyker upp av gamla minnen"
Vackert skrivet!
2009-02-21

  Marie Å
Vackert skrivet.....
2009-02-20

    ej medlem längre
Fint skrivet om en sommarkväll!
2009-02-20

    Lindizz
Målande vacker poesi.
2009-02-20

    FinnRaggarn
Bättre en Cheva på vägen ,än tio fast i sanden ,frihetens vingar den har ,räknar motljusen ,ja en fin sommarkvälll .Tack R.O
2009-02-20

  Eaglemountains VIP
Här saknas många ord för att beskriva! Fenomenalt! Jag blundar, hör vågorna, känner sanden, i handen .....
2009-02-20

  tom boreland
här händer saker..
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O