Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur många gånger ?

hur många gånger har man inte tänkt eller satk .
Idag är den första dagen i mitt nya liv
Typ en halv miljon gånger men har det hållt ? nä
det gör det ju nästan alldrig
man faller liksom in till backa in i sitt gammla jag i gen
men ger man upp? nä
det går en tid sen har man ett nytt nyttliv
som inte håller längre för det
men var för ge man inte upp vad är det som ger människan den merakulaösa egenskapen att fortsetta
att utan tvekan kasta ner allt vi hållt så försikitgt nära
för att springa in på en ny stig
fast vi stannar inte länge vi går ju bara en liten stund
själv säkert med huvet högt sen in ser man att det kanke inte var så bara så man blir rädd men vi går lite till
sen springer vi patetiskt till backa och plokar upp var gammla liv som vi
desperat ville i från
men när vi ser en ny sido väg så gör vi om samma sak i ett försök att
dämpa ångeten men som vanligt så plokar vi på oss vara gammla bojor
och ber vår gammal plågo andar att ta till baka oss
fast vi vet att vi igentligen inte vill

varför ?




Fri vers av drygare än yes
Läst 516 gånger
Publicerad 2005-09-04 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drygare än yes