Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passionerad fara


Även om hon till fullo
bemästrar

Erotikans sensualitet

och kan provocera fram
den fullständiga
kapituleringen med
knivskarp medvetenhet

Även om hon till fullo
hanterar

De sexuella lekarna

och kan förföra och
tillfredställa kvinnans
kropp och avslöja de
erogena hemligheterna

brinner hjärtat stundtals
i passionerad fara
inför allvaret i det underbara
att ge sig hän och bara vara




Fri vers av SeXara
Läst 259 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-02-20 15:58



Bookmark and Share


    Calin
Jag med;) Snyggt erotiskt laddad.
2009-02-20

  L Patrik W Johansson VIP
Welcome to the club
Jag gillar också kvinnor
;)

Be well,
LPWJ
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara