Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag vill komma med dig...


Hur ska jag
komma
över dig

när jag bara
vill ligga
under dig

och komma
med dig




Fri vers av SeXara
Läst 237 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-20 18:19



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Kvällens behållning, so far *bara ler*

Be well,
LPWJ
2009-02-20

    Calin
det där kan vi lätt komma över om du ligger under och jag över och vi kommer så kommer vi tillsammans varken mer eller mindre.
Puss
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara