Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa män....

 

 

....är faktiskt så gulliga att man bara vill krama om dem

hm, kanske inte bara det om jag känner efter

 

;o)

 

 




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-20 21:50



Bookmark and Share


  noname_realmind
Ja... den sjukan sprider sig här med... *S*S*
2009-02-24

  Mona*
;) du borde öppna upp mer, lena...
2009-02-21

    JJ VIP
Du är såååååå välkommen! Haha! Mvh. JJ.
2009-02-21

  papessa
du är dig lik...
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP