Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

obegripliga obehagliga ord

 

 

I min märkliga värld

står människor på knä

nedtyngda av tegel och damm 

 

alla har slutat att vila 

vacklar runt som levande

skrapar sönder blödande knän

 

springer utan att röra sig

skriker så helt plötsligt

obegripliga obehagliga ord

utan att yttra ett ljud

 

Sådan är min värld

full av upp och nervända skrik

som likt en slaktkniv skär mig itu

från mitt kön till min hals

 

 

 

 

 




Övriga genrer av micke marin
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-28 19:39



Bookmark and Share


  korpfjäder
så obegripligt obehagligt
men väldigt välskrivet
ryser.
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin