Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm


Drömmer bort
till en ny värld
där himlens eld
öppnar hav och land

lyckan målas med
fina glada färger
och dikten bildar
nya floder

bladen dansar
och följer
vindens riktning

fåglarna sjunger
en sång om friheten

människan
har vingar
och flyger fritt

Det enda jag kan göra är att fortsätta drömma...




Fri vers av Roula O
Läst 203 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-02-20 22:22



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Och det härligt rätta är när drömmen överträffas av verkligheten.
2009-02-21

    FinnRaggarn
Keep On Dreaming .
2009-02-20

  Eaglemountains VIP
Det finns ett land, en ny värld - dit änglar som Du drömmer om att komma ..... och även jag en gång av nåd hoppas jag, där jag har några nära och kära ..... där allt förvandlas till fullständig lycka ..... håll drömmen levande .....
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O