Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2

 

 

 

Det finns nog två...

Ja två jag skulle lämna dig för

Missförstå mig inte , det här är rent hypotetiskt

Och jag vill va med dig här och nu

Men vissa tankar går inte att slå bort

Vissa vägval man aldrig skulle kunna motstå,

bara för att få veta

 

Henne jag en gång älskade

Så fel så rätt

Henne jag fortfarande letar efter i allt och alla

Så stark så rädd

 

Henne jag lärde mig utav

Så tyst så hett

Henne jag färdades med hit

Så blind så sedd

 

Jag hade varit värd det

Jag tror du inser det också




Övriga genrer av theperna
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-21 00:46



Bookmark and Share


    Melona
kaxigt!
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna