Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så varför be om ursäkt?

 

 

Ingen är ofelbar, men jag är bra nära

 

För mina misstag är gjorda för dig

 

 

 




Övriga genrer av theperna
Läst 273 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-21 01:22



Bookmark and Share


  VampyrÄngel
kort men innehållsrikt!
2009-02-21
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna