Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar dig mormor...


Saknar dig mormor


Saknar din ande
i mina drömmar
då livet känns hårt
och står stilla

din stora famn
gav mig värme
gav mig tröst
och fortfarande
är du min inre röst

önskar mig vingar
som tar mig till himlen
där vill jag bygga
ett vackert slott
i tacksamhet
från mig till dig

ditt hjärta av guld
bevaras i himlen
med våra fina minnen

Tack för att du
vakar över mig
och välsignar
varje steg jag tar

I mitt hjärta är Du alltid bevarad…








Fri vers av Roula O
Läst 361 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-02-21 13:09



Bookmark and Share


  Ellen Vivelavita VIP
Bevarar man något betydelsefullt så finns det... i hjärtat... att plocka fram när man så väl behöver det. Vad fint du beskriver din saknad...
2009-02-22

  Lejonhjärtas poesi
Underbar kärlekshyllning till din mormor som vakar över dig på din jordevandring med de levande.
2009-02-21

  tom boreland
finstämmt
2009-02-21

  "Dempa"
fint, så underbart fint.
2009-02-21

  Eaglemountains VIP
Underbart skrivet till sin mormor, i tacksamhet, i fint minne
2009-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O