Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen smärta - Ingen glädje







Jag skrek för mycket tyst

så till slut

dog jag innan döden



Nu

är jag tom



Jag känner ingenting mer

ingen smärta

ingen glädje



Nu

vill jag bara somna


och


Vakna i en annan värld

utan smärta







Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 701 gånger och applåderad av 40 personer
Publicerad 2009-02-21 17:56



Bookmark and Share


  issac.a.m
Smärtsamt vacker...
2009-03-08

  Bibbi VIP
Smärtsamt berörande.
2009-03-04

  Hallonet
Fantastisk dikt!
2009-02-22

    Al Lanzon
Starkt förmedlat!
2009-02-22

  Losnall
Herregud, så känner jag ibland... Du har verkligen skrivit
2009-02-22

    ej medlem längre
Ibland kan det kännas så här mörkt och tomt.. i livets djupa dalar.. Du får fram denna känsla väldigt starkt.
2009-02-21

  Marie Å
En text som känns......
2009-02-21

  Michaela Dutius
Smärtan lyser i dina ord även om du säger att du är tom så anas smärtan...väl skrivet om starka svåra känslor- och tomhet
2009-02-21

  friheten
Vacker skriven
2009-02-21

  ~Leonardo~
Smärtsmat och med lidelse skrivet. nog måste man härda sig...för att skydda sig. för att inte gå under.
2009-02-21

  Roula O
Smärtsamt och berörande...mycket bra skrivet!
2009-02-21

  Carola Zettergren
Så känns det, men riktigt så enkelt är det ju inte!
2009-02-21

  Fånga dagen
Känner som dig i texten bra beskrivet
jag vill med vakna i en annan värld utan smärta
om du läser mina senaste så förstår du jag har vart jättesjuk hela veckan .
kram ak
2009-02-21

  Suzy med punkterna
Hålet mellan liv och död. Smärtsamt bra skrivet!
2009-02-21

  zinna
Ja det är just där jag är nu, förutom att smärtan fortsatt är vid min sida...
Kramar dig för dina smärtsamma och vackra rader.
2009-02-21

  Lejonhjärtas poesi
I det läget kan blott en liten strimma ljus inge hopp, starkt och berörande.
2009-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic