Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
^^


Du är min dagdröm och jag vill dö i din famn.

Om du bara visste
Hur mycket tid på
Dagarna som jag
Ägnar åt att sitta
Och tänka på dig.
Eftersom du är min
Lilla dagdröm så
Är det ju inte mer
Än rätt att jag
Dag efter dag sitter
Och önskar att du
Blev min , för det
Skulle vara ett sånt
Mycket bättre slut.
Än att jag ska sitta
Och ruttna bort med
Ett söndergråtet ansikte
När jag lika väl
Skulle kunna dö
L y C k L i G i
Just hans famn.


Men kärlek brukar
Inte vara så bra,
Iallafall inte i min
Verklighet.




Fri vers av Sarous
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-21 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sarous
Sarous