Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visa hänsyn och respekt för varandra, för ingen vill känna sig levande död :(


Ett evigt hav av lidelse


Du flyger osynligt
bland döva själar
för det är tungt
att vandra bland
händer som
dragits tillbaka

i tystnaden hörs
världens röster
omkring dig
där alla spöken
dansar i mörkret

smektes med
svekfulla händer
därför går du
sönder i saknad

går i dina gamla fotspår
i längtan efter
en god varm hand
att smeka

En fängslad känsla i ett evigt hav av lidelse




Fri vers av Roula O
Läst 178 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-02-21 20:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hela dikten är helt kanon
berör mig djupt
specielt dessa rader

"går i dina gamla fotspår
i längtan efter
en god varm hand
att smeka"
2009-05-07

  Maria T
En dikt fylld av längtan
Längtan efter värme
och kärlek
2009-02-23

  Ellen Vivelavita VIP
I samma stund man möter en människa har man också ett ansvar att visa hänsyn och respekt. Så tänker jag.

Mycket vackert skrivet och också viktigt att bli påmind om.
2009-02-22

  Eaglemountains VIP
Vacker skrivet , med kärleksfullhet, omtänksamhet - att ta hänsyn, visa respekt ...
2009-02-22

    FinnRaggarn
Räcker min hand ,Love love me do ,you now i love you ,-66
2009-02-21

  tom boreland
bra,fin nerv
2009-02-21

  Sladjana Zubcevic
"går i dina gamla fotspår
i längtan efter
en god varm hand
att smeka

En fängslad känsla i ett evigt hav av lidelse"
Vackert skrivet!
2009-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O