Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla vet hur sjukt ont det gör när man få hjärtat krossat av en person man älskar över allt annat på denna jord. Hur kommer man tillbaka in i det vanliga och sluta drömma och se tillbaka på allt som man gjorde med personen?


Man måste försöka leva.

man måste börja tänka på vad som verkligen betyder något för en i livet.
betydde han verkligen så mycket att man bara vill lägga sig ner och dö, självklart att alla svarar ja, han betydde allt. Visst det gjorde han, men även om man skulle bli tillsammans igen skulle det vara som vanligt då, vid den här åldern så brukar man inte leva resten av sitt liv med samma person, men visst vissa gör säkert det. Visst förhållandet skulle kanske vara underbart igen med han, för man älskar fortfarande han men skulle det kunna bli likdant som innan? hur vet man att han inte gör samma sak igen? och hur märker man det på han? Man måste inse att det tar tid, det gör det. Men om man verkligen älskade nån så behöver man tid på sig och även om det är frustrerande att vänta så kommer man över han. Det finns många killar där ute, han var bara en av dem. Alla säger att man ska skita i han och han är inte värd det, men tänk om man inte kan komma över han? tänk om han var den rätta? vad gör man då?. Man måste helt enkelt inse att man inte kan vänta på nån hela livet! Klart som fan man behöver tid på sig men ödsla inte mer tid på han. Han gjorde sitt val och han kan faktiskt inte bara komma och gå hur han vill. Man undrar över varför han sa att han älskade en mest och man var det värdefullast för han och hans hjärta, varför säga något sånt när det ändå inte är sant. Hade han älskat en så mycket och om man var hans hjärta varför gjorde han då slut?. visst tycker vi synd om bara oss som blivit dumpade, men egentligen så är dem väldigt modiga som vågar säga en sån sak till oss. På ett sätt är det ändå snällt för att om man tappar känslorna så ska man ju inte vara tillsammans. jag kan ju bara säga att jag misslyckades totalt med att glömma han.




Övriga genrer av solrosensdjup
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-22 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solrosensdjup