Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

broken dreams

inget är enkelt, det svåraste är att få
dig ur mina tankar. det blir omöjligt
att få väck dig. du tryckte på de punkter där
du visste att du skulle fastna.




Fri vers av solrosensdjup
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-16 18:00



Bookmark and Share


  Line W
Tänk att en del kan göra så starka avtryck i våra liv...! Fint skrivet!! Kram
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

solrosensdjup