Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så är det!

varför ska det vara så jävla svårt
att bestämma vad man vill ha?
en sak är säker, man vill ha det man
inte kan få helt enkelt.




Fri vers av solrosensdjup
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-17 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solrosensdjup