Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klappande kristallboll - Noll framtidskoll




Dina obehärskade
Snarkningar
Gör att jag vill
Rädda alla stunder

Det knackar i
Mina öron

Du?

Tjocka datajägare
innanför skallbenet
sparar allt:
Klassrummet i 2:an
Natten 3dje mars
Livsturen
17 januari
Msnkylan 21/2-2009

Jag faller
hej datamakt
hårt med omfång

Webbkamera; Kladdkompisar; MSN
Teknikfreaks; Spotify; E-ligg; Bloopers;
SMS; MMS; Prekänsla; Mexikansk fest;
Mobil; Landsnummer; Sug i korgen

Inget
och jag

Köp dig
något fint

Bok på bok på bok
på bok på bok

Men min
plånka är
Tom

Lika tom
som mitt
Hjärta




Övriga genrer av Johanna Tycker
Läst 290 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-22 00:54



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
en vacker vinkel på denna, slingan känns ung, uppdaterad, fast klassisk i sitt snitt, elektroniken låg i sin skiraste linda på Boijes tid, kärleken och dess komplikationer, eviga dock
2009-05-03

  Elin Katten Lo VIP
Kokokakukabama. Inatt är det vår tur Tycker.
2009-02-22

    Ling
Känner igen mig i texten... Ibland vill jag bara slå sönder min dator så att jag gör något äkta istället. Man liksom fastnar tills man är tom. Bra skrivet!
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Tycker
Johanna Tycker