Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

At least I have high quality diapers on.



En osockrad sparar allt jag skriver.


Åååå.

Jag kommer aldrig att bli deprimerad
jag är för stolt för känslor.

Låtsas idag. Låtsas imorgon. Låtsas för alltid.




Övriga genrer av Johanna Tycker
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-22 01:07



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Intressant helt igenom.
Applåd!
Carl-Erik
2009-02-22

    Ling
Jag gillar de tre sista raderna för sig, säger så mycket. Bra!
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Tycker
Johanna Tycker