Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pornografi piggar upp andra sidan - Lamaspott torkar på skärmen



Malmönatt
Utan spott

Oh, discotjut
Oh, discotjut
Oh, discotjut

Hemma är
Dina ögon bara pixlar
Fotodata

Print – Print - Print

Ett papper
Ingen värme

Oh, jag river,
Krossar
Aldrig

Oh, du spottar,
Gnager
Alltid

Lamaläppar på morgonen
Jävla lama
Skypespott

Oh, ge mig natt
Dans
Vagga msnstela muskelnät

Oh, discotjut
Fuck
Pop är för glatt

Lyssna på flocken
Meningslösa djur

Vi ses inte igen
Du och jag
Aldrig
Hemma

Falsktrygg iTunes-pop
Oh, orka

Leta porr
Leta monster

Ta en,
Se en tagning
Ensam




Övriga genrer av Johanna Tycker
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-22 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanna Tycker
Johanna Tycker