Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inglasning



De vävde in historian i en vägg av glas,
glömde bort och gick vidare



hon fick inget av dig,

hon
glömde bort och gick vidare



du fick det aldrig bekräftat,

du
glömde bort och gick vidare



du gick in i dig själv,

du
glömde bort och gick vidare



glaset blev hårdare

och ni
glömde bort och gick vidare



glaset blev förkastat

och ni
glömde bort och gick vidare



glaset blev förfallet

och ni
stannade upp





Övriga genrer av När vi blir strukturer
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-22 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

När vi blir strukturer
När vi blir strukturer