Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt, älskling



Ibland saknar jag ditt sätt att ta dig in under mitt bröstben
bortom mina murar
över berg
till min hemliga värld


förlåt älskling
jag gav bort min enda stege





Övriga genrer av I Reformed
Läst 858 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-22 22:46



Bookmark and Share


  Diana,V
du skriver på ett sätt som, ..jag vet inte hur jag ska förklara.
Det är..
unikt
2009-03-26

  Ex¤animo
Fattar inte att det bara är jag som kommenterat den här... Jag älskar den.
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

I Reformed
I Reformed